Rullar på.

Livet rullar på rätt bra, fullt upp på praktiken och strålande sol om dagarna, nästan så man börjar ana att sommaren är på väg. Äntligen. Snart är det valborg och den tänker firas nykter med fina Johanna, vad vi hittar på får vi se men en massa mys ska det bli. Nu är det snart bara en månad kvar tills jag får flytta in i lägenheten och påbörja mitt liv som stadsbo. Tänk att det ska krävas en flytt från sin hemort för att inse att det är hit man kommer när man kommer hem.
 
Tittat igenom gamla bilder på olika resor genom livet och inser att jag faktiskt har haft det rätt bra och hunnit göra och se rätt mycket, någon jag ser på tok för lite av är bruden till vänster på bilden. Henne saknar jag så det gör ont i hjärtat och hoppas att jag får träffa henne snart igen, för det var på tok för länge sedan!
 
/L

Jobbig men också en fin dag.

Idag var en jobbig men väldigt mysig dag, Började dagen med begravning av mina kusiners farfar, fick ta farväl och krama om de närmaste anhöriga. Så jobbigt att ta farväl av en fin människa och lika jobbigt att se människor som man älskar vara ledsna. Tyvärr är det livets gång och jag hoppas han har det bra nu och vilar i frid.
 
Efter begravningen åkte jag och syster in till stan för att handla lite till kalaset för småpojkarna på söndag, Jag älskar verkligen dom där små liven, dom har verkligen charmat sig in i mitt hjärta.
 
Ikväll så har jag och Fry grillat med mamma då pappa befinner sig i fjällvärlden. Efter maten kom Johanna och vi hade spelkväll, en riktigt mysig fredag och imorgon ska jag sova ut och förhoppningsvis mysa i fint väder! 
 
/L

Fina, underbara dag!

Vilken underbar dag det blev idag, började dagen i Bänker på mormor och morfars stuga med släkten, drog sen iväg till Patrick och drack massa vin och surrade, avslutade kvällen på challenge med fint folk och träffade massor av fina människor jag gått i samma klass som! En helt underbar dag/kväll och natt! Mer sånt! Nu god natt!
 
/L

Upp och ned!

Livet har varit väldigt upp och ned på sistone, mer ner än upp dock.. Men nu ska vi försöka ändra på det, varför hela tiden fokusera på det negativa när man kan satsa på det positiva. Det positiva är att jag fått lägenhet, jag kommer bli "sambo" i några månader med en av mina bästa vänner, Praktiken går bra och jag har fått sommarjobb fem minuter från min lägenhet, Skolan är snart slut och jag blir examinerad reseproducent, Jag är ledig från torsdag till tisdag och tänker njuta av påsken med familj och vänner, imorgon ska jag umgås med två av dom bästa och se när Skellefteå (förhoppningsvis) tar hem segern. Så trots allt de dåliga och jobbiga som hänt så ska jag försöka fokusera på det som får mig att må bra och blir glad av. 
 
/L

Blicka tillbaka men gå framåt.

Så otroligt roligt när man blickar tillbaka och inser hur dum man varit. Men nu är man några misstag och lärdommar rikare. Idag var en fin dag, och om morgondagen går som jag vill kommer jag att bli riktigt glad, och det var längesedan jag var glad på riktigt.
 
Puss! 

.

RSS 2.0