Äntligen hemma!

Hemma i norr och mår så fruktansvärt bra just nu, får mysa med min finaste pojkehund umgås med mina fina vänner och min underbara släkt och familj. Just nu söker jag jobb och lägenhet så mycket som jag orkar och hoppas att jag snart får mig en lägenhet. 
 
Just nu ligger jag i sängen med min fina pojkehund och tittar på trolltider, riktigt mysigt! Imorgon ska jag skjutsa bobo till flyget och även ringa runt om lägenhet sen är det lite skolarbete som behöver fixas, hade även tänkt mig hinna ut på en springtur. Nu när jag är hemma och mår bra hoppas jag att jag ska komma igång med träningen på riktigt oockså! 
 
/L

Egoistisk eller tänka på sig själv..

När kvällen kommer och alla tankar och funderingar börjar snurrar runt i huvudet och man inte kan sova.. Du försöker göra allt så bra, du försöker glömma de dumma misstagen du gjort, du försöker göra alla nöjda fast du själv inte mår bra av det.. När du inser att du faktiskt måste börja vara lite egoistisk... Börja sätta dig själv framför alla andra.

Hej och Hå!

 
Jag har fått skäll om dålig uppdatering här på bloggen, så jag tänkte jag skulle uppdatera er lite! Det har hänt rätt mycket, jag hade ingen energi och drog hem till norr en vecka. Jag spenderade alla hjärtans dag med bästa Fry med vin och skitsnack, fick nästan uppleva en panikångestattack men lyckades stoppa mig själv, umgicks massor med min älskade pojkehund och fick mysa med familjen, fick även umgås och snacka skit med Ella som även fixade ny frisyr och ny färg till mitt hår, Tack fina du.
 
Kom tillbaka hit, med mig i bagaget hade jag Fry och överraskade Bobo, hon grät som ett litet barn av lycka. Vi drog till Borlänge och shoppade, såg Harry P och myste i mängder.
 
Började mina nattpass på vasaloppet, vilket var ett rent helvete där vi städade och vaktade hela mässan. Fick skrämma iväg snorungar som försökte stjäla knäckebröd. Har även varit parkeringsvakt med udon för hedersgästerna och imorgonbitti bär det av mot Evertsberg för att ta hand om vasaloppets hedersgäster. 
 
Så nu ska jag försöka sova en stund, ska bättra mig på bloggen också! 
 
Puss!

.

RSS 2.0