Just give me a reason, just a little bit's enough.

Måste säga att Pink bara blir bättre och bättre i mina öron.

Påsk.

Solen skiner, räkningarna är betalda, musiken dunkar på högsta volym och imorgon bär det av hemåt till mitt kära norrland, mina vänner och familj, men framförallt min älskade lilla hund. Längtar så jag tror jag spricker! De värsta är bara att vissa saker inte kommer vara som jag lämnade dom eller så är det precis som jag lämnade de, men inte på ett positivt sätt.
 
Hur som helst så ska jag umgås med alla mina fina som ger mig så mycket ny energi, sen ska jag även ge dem ny energi. Inget ska få förstöra den här påsken, det ska bli den bästa ever med fint folk förhoppningsvis solsken och massor av mys!

kaos

Tror aldrig jag har längtat hem så mycket som jag gör nu, tror aldrig jag har varit så energilös som jag är nu. Är så otroligt glad att jag snart får åka hem, träffa min hund, min familj och mina vänner. Ska bli så otroligt skönt att få andas in lite norr luft igen, hoppas bara på att snön inte försvinner alltför mycket då jag planerat skoterutflykt och allmänt mys i vårsolen.
 
Just nu är de kaos i mitt huvud och jag behöver en paus, ska på ett sätt bli skönt att åka till Gbg, samtidigt som min energi är på tok för låg för att ens försöka tänka positivt.. Men om man ler tillräckligt mycket, så borde man ju lura sig själv och då borde man ju le av sig själv efter ett tag. Har ju sett fram emot den här resan jätte länge, så nu ska jag inte låta mig själv förstöra den genom att tappa all energi och ha hemlängtan, eller okej inte hemlängtan men Hugo längtan.. Tänk att min söta lilla pojkehund en gång i tiden var en liten pojkevalp, tiden går för fort! 
 

Do you want me to hide the feelings, and look the other way.

bild
 
I shouldn't love you, but I want to
I just can't turn away.
I shouldn't see you, but I can't move.
I can't look away.

And I don't know how to be fine when I'm not,
Cause I don't know how to make a feeling stop.

Thought you should know;
I've tried my best to let go of you.
But I don't want to,
I just gotta say it all
Before I go.
Just so you know.

Finaste du.

Min fina roomie och vän, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!
Sjukt glad att jag fick lära känna en sån fin människa som du.

.

RSS 2.0