Dålig dag.

 

Tydligen reseprodusent då.

För två år sedan tog jag mitt pick och pack för att flytta och studera till reseproducent. Jag har träffat otroliga människor som kom till att betyda så oerhört mycket för mig. Det har varit två väldigt tuffa år med glädje, sorg, hjärtekross, drama och massor av spännande utmaningar.. Jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv och vuxit som människa.
 
Två väldigt händelserika år och idag har vi tagigt examen. Jag är nu examinerad reseproducent och har världen som arbetsplats. Det har varit väldigt intensiva dagar med väldigt mycket stress. Trots att vi idag vänder oss mot nya möjligheter så känner jag mig rätt tom.. Dagen blev inte som jag ville, men den har varit helt okej. Personer som jag just nu önskar stod vid min sida för att fira denna dag är inte här, människor som betyder sjukt mycket för mig måste jag säga hejdå till imorgon.
 
Jag vet inte vad jag ska känna, jag är glad att de är över men sjukt ledsen på samma gång. Till och med besviken. Men jag vill tacka alla fina människor som stått vid min sida, som gjort dessa två år oförglömliga med stöttning och en axel att luta sig mot när allt känts meningslöst. Jag vill speciellt tacka Udon som verkligen fått uppleva mina upp och ned dagar men aldrig lämnat mig och alltid stöttat mig, Peps och Mikaela för allt stöttande och glädje som ni gett mig bara av att vara ni och er alla för att ni är så sjukt fina människor. Jag kommer sakna er och jag älskar er. 

.

RSS 2.0