Ett skratt förlänger livet.

Kan inte annat än skratta när jag inser hur naiv jag faktiskt har varit.. Ganska bra att gå igenom gamla saker, handlingar och minnen! Bara förlåta, glömma och se var morgondagen bär av! 
 
Nu ska jag sova, vääldigt gott! 
 
Puss!

Loi Krathong.

I don't wanna hold you if you wanna go,
And I'm not gonna make you feel love if you don't.
I would rather learn what it feels like to burn than feel nothing at all.

2013

Då lämnar vi 2013 bakom oss och går vidare mot det nya året som är fullt av samma möjligheter som 2013 var fyllt av. Men jag ser positivt på det nya året och tänker ta dagen som den kommer, leva i nuet. Det får bli lite av mitt nyårslöfte.
 
2013 har varit fyllt med glädje, skratt, tårar och underbara människor. Jag har lärt mig mycket om mig själv, upptäckt att jag faktiskt är ganska svartsjuk, växt som människa, fått otroligt nya fina vänner, skaffat mig en ny tatuering och fått minnen för livet.
 
Januari:
Jag åkte på en studie resa till Oslo och Köpenhamn, såg massor med roliga saker fick guidad tur genom Köpenhamn och var på en resemässa i Oslo samt festade loss på en riktigt rolig kryssning.
Jag fick även världens finaste blommor av en väldigt betydelsefull människa som gjorde att Januari inte blev lika mörk.
 
Februari:
Jag välkomnade min nya lilla favorit kille till världen och fick mysa med honom och hans mor i massor.
Agerade flytthjälp och firade alla hjärtans dag med min bästa vän och var på väldigt många fina fester.
 
Mars:
Jag fick mitt första visitkort utprintat och åkte iväg på TUR mässan i Gbg och jobbade för vagabond.
Jag gick på många härliga promenader med fina människor. Jag var ute med skotern, grillade och lekte med min hund i snön.
 
April:
En av mina närmsta vänner kom och hälsade på mig där jag pluggar, vi spelade och sjöng vid vattnet.
Jag började min praktik på Sas och träffade nya fina människor, fick även klart med sommar jobb, även det på sas. Vi hade en riktigt rolig fest och allt kändes rätt okej.
 
Maj:
En av mina närmsta vänner fyllde år, vilket firades med fest, alkohol och skräck tema. Jag fortsatte min praktik på sas och fick åka iväg till Stockholm för att gå en utbildning inför sommar jobbet, jag träffade nya människor och fick en rolig utbildning i bagaget. Jag gjorde även mitt första nyktra krogen besök, vilket var riktigt trevligt.
 
Juni:
Jag klippte håret kort och min bästa vän kom och hälsade på hela vägen från Stockholm. Vi firade midsommar i mina föräldrars stuga med underbara människor och ett nattbad var självklart ett måste.
Vi var på boda borg och utklassades av 10åringar. Vi preliminär bokade även vår resa till Thailand.
 
Juli:
Vi hade två riktigt roliga fester, samt pdol. Jag jobbade mycket dubbelt men
hann även spendera massa tid med min hund. Firade även en av mina närmsta vänner som fyllde år
och fick även något konstigt beroende av surströmming.
 
Augusti:
Jag åkte tillbaka till min studentort och började planera nollningen för den nya klassen.
Vi spelade och sjöng vid vattnet, vi hälsade Bobo välkommen till familjen.
Jag åkte och hälsade på min fina i Hälsingelandet. Vi hade även en liten kräftskiva.
 
September:
 Början av september var väldigt jobbig, jag tappade mig själv och fick verkligen börja tänka om.
Jag åkte hem för att ladda batterierna, jag åkte en sväng på Ikea, var på dop och hjälpte min syster att hitta den perfekta bröllopsklänningen. Jag hittade tillbaka och började se ljusare på saker, jag var även på väldigt mycket bilbingo.
 
Oktober:
Jag färgade håret blont, firade min födelsedag lite i förväg. Jag åkte en sväng till Berlin med fina människor.
Jag åkte även iväg till Thailand med min bästa vän, hon for till Khao Lak och jag åkte till Phuket för att ha praktik på ett elefant safari. Jag träffade underbara människor och trivdes som fisken i vattnet på min praktik.
 
November:
 Jag och Emma åkte på sightseeing med mopederna. Vi kollade in ett tempel åkte och hälsade på aporna och matade dom med nötter och bananer. Vi satte ned en ljuslykta i vattnet under en ceremoni som heter Loi krathong som är till för att hedra andarna. Bästa Patrick kom även till Thailand för att hälsa på mig och Anna kom för att hälsa på Emma. Vi hittade på massor av kul och bland annat hälsade vi på tigrar och kramades med dom. Vi skaffade oss även en heliumelefant som vi döpte till Gullan.
 
December:
December var en saga för sig. Jag och Patrick åkte ut på elefant tracking i Khao Sok, vi var på olika shopping center, nattmarknad och nattklubben 4u. Vi jul dekorerade vårat rum med glitter och tomtar, vi solade och badade så mycket som möjligt. Vi hälsade på gibbonapor och ett vattenfall, vi åkte upp till Big Buddha. Jag sa hej då till lilla elefanten med namn Haha. Jag gjorde även en tatuering och med sorgen i hjärtat återvände jag till Sverige. Jag firade in det nya året på bröllop, där min syster var bruden.
 
 
 
 
   
 
 
 

.

RSS 2.0