Snart ett nytt år.

När du har en sån där konstig känsla av att du glömt något men du kan inte komma på vad... Nåja, julen har varit bra och snart ska jag inviga det nya året med bubbel i goda vänners sällskap!
 
Årets nyårs tema är Röda mattan och jag hoppas på ett lika roligt och galet firande som förra året! 

Mys.

Gårdagen spenderades i goda vänners sällskap med vin och skratt! Idag blev det god mat och julklappsleken hos mormor och morfar med släkten.
 
Ikväll blir det tända ljus och soffläge, det är dagar som denna man skulle haft någon att krama i soffan! 
 
/L

Drick med mig ett sista glas.

 

känslan att vara kär.

Ni vet den där känslan man får när man är kär, när det pirrar i hela kroppen och du känner dig fnissig, ni vet fjärilar i magen, sockerdricka som bubblar i hela kroppen.Den känslan lyckades jag få på morgonen när jag skulle gå till bilen för att åka till jobbet.
 
Det är så svårt att förklara men doften av vinter, snön, kylan. Ja, allt! Det fick mig att minnas tillbaka om hur underbar känslan att vara kär är. Vilken start på en rätt bra dag! 
 
Nu är det dock dags för dejt med Mr. Blund! Hoppas han hittar hit trots att grannarna festar som aldrig förr!
 
God natt! 

Det där med saknad.

Det där med att få höra att man är saknad, det är enligt mig några av de finaste orden man kan säga till en person. Det kan vara en vän som säger att hon/han saknar dig, en arbetsgivare som saknat dig på jobbet om du varit borta en längre tid.
 
Men framförallt, eller i alla fall för mig så handlar det om en person som du bryr dig lite extra mycket om, en pojke eller en flicka som får ditt hjärta att kännas sådär extra varmt. När den personen säger eller skriver att han/hon saknar dig, det är då orden betyder som mest.
 
 
 
 
 
 

De där med att vara sjuk.

Det där med att vara sjuk är inte riktigt min grej.. Ptja, de är väl aldrig kul att vara sjuk. Men när man är så pass sällskapssjuk som jag är så är det verkligen inte lätt.. Nu har jag haft feber ända sen måndag natt och idag, fredag är första feberfria dagen. 
 
Halsen har äntligen gett med sig men rösten har bara blivit värre. För en som älskar att prata är det väldigt jobbigt när det enda som kommer ut är pip-ljud..
 
Nåja, förhoppningsvis ger det med sig under helgen så jag är helt återställd och kan jobba till veckan! 
 
/L 

.

RSS 2.0