Så sant som det är sagt!

Ibland behöver ditt hjärta mer tid att inse vad din hjärna redan vet...
Och ibland behöver din hjärna mer tid att inse vad ditt hjärta redan vet...

Gårdagen en upplevelse för sig.

Gårdagen blev minst sagt intressant. Vi började med en Thailändskskräckis på bio (vilket jag aldrig mer gör om). Efter det drog vi vidare till sky bar och nattklubben 4U för att möta upp två partybrudar. Vi bestämde oss efter ett tag att dra till 7eleven för att köpa lite billigare alkohol, vilket slutade med att vi hade världens förfest på gatan! 
 
När klockan började närma sig 03 så drog vi tillbaka till 4U för att dansa loss och bara ha allmänt kul. Det slutade med en massa shots och dansande ladyboys juckande mot oss. Väldigt underlig men också rolig kväll och upplevelse. Vi var hemma någongång vid 06- 07 på morgonen och som tur var har det varit molnigt hela dagen, så jag har inte behövt ha dåligt samvete över att ligga i sängen hela dagen!
 
Nu sitter jag dock i sängen och är så nervös att jag onte riktigt vet vad som ska kunna lugna mig.. Har nämligen min första grupp aldeless själv imorgon. Ska bli fruktansvärt roligt men mycket information som ska hållas reda på för att ge kunderna så bra tur som möjligt! Tänk om jag glömmer något.. Tänk om jag får total blackout.. Just ja.... Andas var det....

Khao Lak/Khao Sok /sportdag.

Varför är det så att när man måste sova så går det inte och när man inte får sova så vill man inget hellre...
 
Imorgon eller om några timmar bär det av mot Khao Lak och Khao Sok för att följa med när Johan ska leda turen, känns inte alltför roligt att stiga upp och måsta spendera massa tid i en buss.. Men hur som helst blir det säkert jättebra!
 
Imorgon är det även sportdag/firma fest på kontoret, och alla är så spända för denna dag förutom jag.. Som tur är spenderar jag mesta delen av dagen i Khao Sok, och när vi kommer hem tänker jag ta plats som fotograf istället för spelare!
 
På tisdag har jag även min första egna tur, är ganska nervös men jag hoppas att det ska gå bra! Sedan fortsätter jag med mina egna turer resten av veckan, om jag nu inte faller ihop totalt vill säga!
 
/L

Fina människor, träning och moped!

Har verkligen träffat underbara människor här, mycket skratt och glädjetårar som sprutar. Har även köpt mig ett gymkort så nu har man börjat träna på riktigt också, dock var det nästan värt pengarna bara för den fräscha duschen,  ser verkligen fram emot att gå dit imorgon igen, måste säga att jag känner mig mer taggad än någonsin! 
 
Idag drog vi även till nattmarknaden åt lite mat och köpte lite grejor till "vår" katt som fick namnet Simba Danger. Strosade omkring och drog sedan vidare till Katri och Johans crib och såg klart filmen vi började se igår. Imorgon ska jag och Emma dra och fixa en moped till mig också, vilket jag aldrig trodde att jag ens skulle överväga här.. well, well.. vi får väl se om den galna trafiken äter upp mig eller om jag faktiskt överlever!
 
/L

You will never understand... And I will stop trying!

God natt.

.

RSS 2.0