I see your monsters..I feel your pain..

I see your monsters, I see your pain.
Tell me your problems, I'll chase them away.
I'll be your lighthouse. I'll make it okay.
When I see your monsters I'll stand there so brave, and chase them all away.
 
 

Jag gillar denna plats.

En sån där fridfull plats där du verkligen får chansen att tänka och fundera. En sån där plats som du trivs på, som gör allt de jobbiga lite mindre jobbigt.. En plats där du kan rensa huvudet och börja se klart igen.. Jag gillar denna plats.

Det sägs att tiden läker alla sår.

Det är tungt att förlora någon nära, det är tungt att stå på sidan och se människor man bryr sig om förlora någon och man vet att det inte finns något man kan säga eller göra som får smärtan att försvinna. Det enda man kan göra är att finnas där. Man önskar att man kunde ge dom en kram och att allt bara skulle bli bra. Ingen sorg, bara glädje.
 
Massor med kramar till mina fina vänner och alla ni som någongång förlorat någon. 
 
/L 

Underbara helg!

Vilken underbar helg, började fredagen med praktik och slutade en timma tidigare, på kvällen blev det afterwork mys med familjen riktigt trevligt och gott.
 
Lördag blev de shopping i Luleå med fina flickor samt kalas firande av fina Fry som blev hela 23år. Mycke alkohol, skratt, djupa konversationer och krogen med fina människor får sammanfatta den fina lördagen.
 
Idag var de dopdag för en söt liten tjej som firades med smörgåstårta och gott fika (helt okej bakismat ^^). Den här helgen var verkligen den härligaste på länge, känns som att allt ordnar upp sig nu, och jag har inte känt mig så fri på så länge, finally! Tack alla inblandade för en toppenhelg!
 
/L
 

Dra åt helvete och stanna där.

Fick en liten wake up här om dagen då jag insåg hur vi låter folk påverka oss och hur dumma och idiotiska killar som det faktiskt finns. Folk som tror att dom kan äta kakan och ha den kvar, dom som tror dom kan behandla tjejor hur dom vill och hur som helst. Inte okej. Vi tjejor får väl skylla oss själv även vi, som skyddar dessa idiotiska pojkar för våra vänner, vi låter dom behandla oss som skit.
 
Visst finns det idioter till tjejor också, men den här dagen drog tillbaka minnen som fick mig att bli så grymt förbannad på en kille som jag aldrig ens har träffat.. Nä, nu är de fan dags vi börjar stå på oss själva, för alla dessa jävla spel, kan dra åt helvete. Jag orkar inte med dom..

.

RSS 2.0