drömmarnas värld.

Just nu ligger jag under täcket och håller på att frysa ihjäl, hela jag skakar och jag känner huvudvärken komma smygandes! Ögonlocken blir tunga och jag har tänkt ge mig in i drömmarnas värld och hoppas på att faktiskt få kunna sova mer än igårnatt. 
 
/L 

kärlek, så vackert ord.

Visst är kärlek fint, absolut! Man blir glad av att se de äldre människorna som har hängt ihop hela livet och fortfarande ser nykära ut, när de håller varandra i handen skrattar och kramar om varandra. 
 
Man blir glad när man ser ett ungt par åka och bo på hotell för att få umgås och göra något kul, de spelar biljard och retar varandra på ett sånt där kärleksfullt sätt. Man ser i hennes ögon att hon älskar honom så otroligt mycket och man ser i hans ögon att han skulle vilja ge henne hela världen. 
 
Ja, visst är kärlek vackert.. Jag kommer nog alltid ha en svag punkt för kärlek, en hopplös romantiker helt enkelt. Men vem är inte lite kär i kärleken? Jag vet iaf att jag är det och det är helt okej för mig! 
 
/L

Ledig dag.

Tvätten virvlar runt i maskinen, armeringsmattan är sprayad med lack och ligger just nu på tork, hundarna har fått leka ute hela dagen och resan är betald, nu tar jag plats i soffan och ser lite Johan Falk innan hemgång från skogen! En helt fantastiskt bra ledig dag! 
 
/L

snurrar som en virvelvind.

När mörkret lägger sig och natten är här, då kommer alla funderingar och tankar. Det snurrar i huvudet som en virvelvind och du vet inte om du står still eller faktiskt snurrar på riktigt. Dimman lägger sig och du ser klart, du blundar och låter tankarna flyga fritt. 
 
/L

fylleslag och förlorad jacka.

Gårdagen spenderades med vin drickande i goda vänners sällskap. Vi fortsatte med utgång på oleary's där min jacka försvann från garderoben utan mig.. Idag mår jag mindre bra och har försökt jaga fram min jacka utan lycka, men planerna i vår usa resa har iaf kommit lite längre.. 
 
 
/L

Kaosig fredag.

Kom hem vid tre tiden efter en kaosig dag på jobbet somnade helt utslagen på soffan och vaknade upp med världens huvudvärk , nu är det bara imorgon fm kvar sen blir det vin med fina vänner och eventuell utgång på o'leary's! Men nu väntar sängen så man orkar med morgondagen!
 
/L

Regn.

Ligger i sängen och lyssnar på när regnet smattrar mot fönstret samtidigt som jag drömmer mig bort. Helt underbart avslut på en rätt fin torsdag!
 
/L

Helt okej.

Agerade taxi till sunderbyn igår och passade på att överraska min fina vän på jobbet när jag ändå var i krokarna. Detta slutade då med ny frisyr, ny färg och trevligt sällskap, kunde inte ha blivit ett bättre avslut på en kaosig dag! 
 
Nu avslutar jag en mindre kaosig dag med serier tills jag somnar!
 
/L

Hösten, du är välkommen!

Att ligga i sängen när klockan är 21.00 med serier och tända ljus. Helt klart ett underbart avslut på en lång dag! Trots att jag jobbar hur mycket som helst så mår jag ändå rätt okej!
 
Jag är helt klart redo för hösten och allt som väntar! Jag menar mörka kyliga höstpromenader, filtar och tända ljus. Sen skadar det ju inte att jag kommer att få fira min födelsedag i New York! 
 
/L

Tända ljus och bra serier.

Efter en lång dag på jobbet är det skönt att komma hem, sätta sig i soffan med massor av tända ljus och serier. Bara några arbetsdagar kvar sen blir det ledighet, som jag längtar! 

.

RSS 2.0