Let's get out of this town.

Varför sova när man kan vara vaken?

Väskan är packad och snart är det dags att bege sig mot flygplatsen och påbörja resan mot Usa. Hade egentligen tänkt sova några timmar men inser att det inte är någon som helst idé, så jag sitter i soffan och tittar på min väska för att försöka komma på om det är något som är glömt.
 
Det känns som att det var igår som vi kom på att vi skulle åka iväg, tiden har verkligen bara sprungit iväg. Nu sitter jag här och inser att om x- antal timmar kommer jag att befinna mig i New York, Staden som aldrig sover. Känns rätt galet. Nu är det bara hoppas att allt flyter på så smidigt som möjligt och att jag får sova på planet istället.
 
Puss!
 
 

När det mest ologiska är det logiska.

Jag hade länge väntat på den där dagen. Jag visste exakt vad jag skulle göra och säga. Jag hade mitt manus, mina handlingar. Allt var så logiskt. Tills den dagen kom. Jag frös för en sekund och insåg att manuset jag hade skrivit i mitt huvud helt plötsligt blev suddigt, svårt att läsa.
 
Handlingen skenade iväg och jag visste vad jag behövde göra, vad jag skulle göra. Jag visste att det inte var det mest logiska, men det kändes så rätt just då, jag följde inte mitt manus men vad gör det när det blev bra? Ibland kanske det är rätt att göra fel om felet får en att må bra. 
 
Vad vill jag få ut med detta då? Jo, att våga gå utanför kanterna att lämna sin trygghetszon, att inte alltid följa manus. Vem vet vad man kan åstadkomma för bra!
 
Förutom all stress så leker livet just nu och jag mår bra! Jag har nog aldrig känt mig så stark som jag gör just nu. På måndag åker jag till staterna med två av mina närmsta vänner, som jag längtar!  
 
Puss!

En fin låt med fin text som snurrar i huvudet

Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back?
Would you cry if you saw me crying?
Would you save my soul tonight?
 
Would you tremble if I touched your lips?
Would you laugh? Oh, please tell me this.
Now would you die for the one you love?
Hold me in your arms, tonight.
 
I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
You can take my breath away. 
 

riktigt dålig dag.

Idag är en sån där dag då jag verkligen önskade att jag bara kunde få komma hem till lägenheten och omfamnas av en stor kram. Den här dagen har varit kaos och jag skulle bara vilja åka hem få ligga i någons famn och bara glömma den här dagen. 
 
Nåväl.. man kan inte få allt, jag får nöja mig med att jag kl.21.00 får åka hem och dra täcket över huvudet..
 
/L 

Ny musikfavorit.

 
 

söndag och kalas.

Gårdagen spenderades i goda vänners sällskap med lite vin och utgång på oleary's. Idag har släkten varit och firat mig lite i förskott eftersom att jag befinner mig i staterna på min födelsedag. 
 
En trevlig dag med fika, skratt och fina människor! Nu har jag fulla frysen, kylen och skafferiet fullt i fika som jag inte vet vad jag ska göra med! Nåväl en helt perfekt söndag! 
 
/L

Huvudvärk.

Bäddar ner mig i en renbäddad säng efter en lång dag med huvudvärk. Hade egentligen tänkt baka inför söndag då släkten kommer och ska fika, men huvudvärken vann och det blev soffläge med en filt.
 
Tog mig dock ut på en lite väl lång kvällspromenad, men väl hemma kändes det bättre i huvudet. Bara fredag och lördag kvar sen är jag ledig min första söndag på fem veckor, helt underbart!
 
 
God natt!
/L  

wildest dreams.

He's so tall and handsome as hell.
He's so bad but he does it so well,
I can see the end as it begins.
My one condition is;
 
Say you'll remember me standing in a nice dress,
Staring at the sunset, Red lips and rosy cheeks. 
Say you'll see me again.

En blick tillbaka.

Sitter på jobbet och funderar över livet. Idag var det precis två år sedan som jag och udon påbörjade vår resa mot varmare breddgrader för att ha praktik. Resan som förändrade mitt liv, där jag växte så otroligt mycket som person. 
 
Jag lärde känna helt underbart folk och var med om så mycket spännande och roligt. Behöver jag säga att jag längtat tillbaka? Värmen,människorna,elefanterna och så mycket mer. Helt underbart!
 
/L

skit söndag.

Tänk att ens humör kan gå från 100-0 av bara ett telefonsamtal. Dagen började så bra och allt flöt på, sen sa de bara pang och helt plötsligt blev en helt okej dag förvandlad till en skit dag..
 
Nu ska jag dra täcket över huvudet och stanna i sängen hela dagen. 

mysig lördag.

Man vet att man har haft en riktigt trevlig kväll när man har ont överallt för att man har skrattat så mycket! 
 
Jobbade fram till 18.00 och efter det blev det grillspett och sällskapsspel med fina brudar. En helt fantastisk lördag helt enkelt. 
 
Nu är det bara bädda ned sig i den alldeles för stora sängen och hoppas på fina drömmar!
 
God natt!

Ledig.

När man inte riktigt förstår hur vissa människor fungerar. Hur dom tänker eller varför dom gör som dom gör, rätt skrattretande om man tänker efter!
 
Nåväl, däcken är bytta, armeringsmattan är klar och bordet är målat en helt klart effektiv ledig dag! Har även hunnit ut och tränat så nu ska jag måla ett sista varv på mitt bord och sen förtjänar jag en film i sängen under täcket med min hund! 

Nedräkning.

Att få bädda ned sig i sängen med bästa serien efter en uppfriskande promenad är helt klart ett riktigt fint avslut på en helt okej dag. Imorgon väntar förmiddagspass och efter det en ledig dag för att sedan jobba hela helgen igen.. Men snart får jag min välförtjänta semester, hela tjugo dagar kvar nu! 
 
Nedräkningen har börjat!
/L

Dröm söta drömmar.

Sitter i sängen och lyssnar på bra musik med täcket runt mig. Jag kan inte fatta att det redan blivit så kallt, men jag klagar inte för det ger mig bara en anledning till att ta fram en extra filt och tända extra många ljus. Har jobbat hela helgen men även hunnit bli totalt utklassad i bowling.
 
Idag fick jag mig en ledig dag och den har spenderats åt att vila upp mig med massor av mys med min fina lilla kille i solen. Annars händer det inte så mycket i mitt liv, det rullar helt enkelt på. Men nu ska jag svepa in mig ännu mer i mitt stora täcke och lämna den riktiga världen för drömmarnas värld.
 
God natt!
 
 

I'll be there.

Show me a smile then, don't be unhappy,
Can't remember when I last saw you laughing.
 
If this world makes you crazy and you've taken all you can bear. You call me up, 
Because you know I'll be there.
 
And I'll see your true colors 
Shining through, I see your true colors
And that's why I love you. 
So don't be afraid to let them show 
Your true colors. 
True colors are beautiful,
like a rainbow. 

.

RSS 2.0