Fullt upp!

Idag har jag varit med jobbet på ett väldigt inspirerande möte, mycket spännande och se vad som komma skall.
 
Imorgon blir det ett besök hos fina frisörvännen som ska fixa till mitt hår. Efter de blir det handledarutbildning för bil, ska bli spännande att vara den som sitter brevid ratten istället för bakom ratten! Fullt upp trots ledighet!
/L

Sårande ord.

Det är ganska sjukt hur mycket en människas ord kan såra en. Hur det fortfarande kan påverka en, att man fortfarande kan bli förbannad och undra hur man lät det gå så långt. Jag är så otroligt glad att jag inte är den personen som jag var för några år sedan. Orden gör mig fortfarande ledsen och förbannad men dom gör mig även starkare än någonsin.
 
/L

Jag kan inte se det.

Du är vacker sa han med ett leende. Jag försökte att se det, jag blundade och tittade mig själv i spegeln. Jag kunde fortfarande inte se det. Han tittade in i mina ögon strök bort en hårslinga från mitt ansikte. Jag tittade ned i backen, vågade inte titta in i hans ögon.
 
Han lyfte min haka och sa orden igen, dom ekade i mitt huvud men jag kunde inte höra dom. Jag kunde inte se det. Han kysste mina läppar och höll mig i sin famn. Jag önskar jag kunde se det. 

Read all about it.

 
Kan inte få nog av hennes underbara röst och texter!

Det är kallt ute.

Det är kallt ute, jag har tagit fram en extra filt och ligger och lyssnar på regnet som smattrar mot fönstret, musiken som spelas på krogen i närheten tränger sig igenom mina väggar. Jag drömmer mig tillbaka till Santa Monica, där solnedgången var magisk och även fast det var kväll så var luften varm och skön, ljudet av vågorna som slog mot pieren. Jag drömmer mig tillbaka.

sömn.

Igår landade vi i Sverige efter att ha rest över ett dygn. Idag har det märkts att man behövde vila upp sig, somnade kl 19.30 igår och vaknade 06.30 idag och sen har jag sovit i perioder hela dagen! Helt slut efter 2,5 vecka i staterna! Nu blir det film och mys med Hugo innan dejt med Mr. Blund.
 
God natt
/L

Näst sista natten.

Näst sista natten i staterna, känns inte alls roligt att åka hem till sverige igen. Igår blev det utgång och vi träffade ett gäng med härliga grabbar som vi hängde med hela kvällen. Mycket skratt och goda drinkar blev det. Idag fick det bli bakis häng vid poolen där kvällen avslutades med middag på Santa Monica pier, en härlig dag med andra ord. 
 
/L

Bildbomb

 
Har det helt fantastiskt här i staterna! Vi började vår resa i New York, efter det tog vi planet till SF för att hämta upp vår hyrbil som skulle ta oss genom San Franciscos backar och hela vägen till LA. Igår kom vi fram till Ragged point där vi spenderade en natt, ikväll befinner vi oss i LA och imorgon blir det stranden!
 
Jag lever och mår bra för nu helt enkelt nu väntar sängen! God natt!
 
Puss! 

.

RSS 2.0