fly away!

Har haft en riktigt fin födelsedag med både jobb och familjehäng! Trost det så kan jag inte riktigt låta bli att känna mig tom.. Nåja, ett år äldre och nu är de dags att börja ta tag i mig själv...
 

Just a dream.

Vinden blåser utanför fönstret, du hör traktorerna skrapa bort snön som har fallit de senaste dagarna. Det är kallt, du ligger under täcket och skakar lite lätt. Du känner hur hans varma arm omfamnar dig, han drar dig närmare och plötsligt är du inte lika frusen. Han kysser dig lätt i pannan fast han fortfarande sover, nästan som att han vet att de är just det du behöver.
 
Du småler för dig själv och inser att du hittan en av de fina. En som får dig att le genom att bara finnas vid din sida. Du vänder dig mot honom och lägger dig på hans bröst, hans varma hud känns så otroligt lugnande mot din kropp. Han stryker sina fingrar genom ditt hår, du känner dig hel. Han öppnar ögonen, tittar in i dina och ler. Han ger dig en kyss och håller sedan om dig till solen går upp, inga frågor, bara självklarhet..
 
Det är bara en dröm, eller hur?
Nej, det är min dröm.

I really don't care

You wanna play, you wanna stay, you wanna have it all
You started messing with my head until I hit a wall
Maybe I should've known, maybe I should've known
That you would walk, you would walk out the door, hey!
 
But even if the stars and moon collide
I never want you back into my life
You can take your words and all your lies
Oh oh oh I really don't care
Even if the stars and moon collide
I never want you back into my life
You can take your words and all your lies
Oh oh oh I really don't care
Oh oh oh I really don't care

Vuxen?

När man kommer på sig själv med att sitta och titta på hus och bil istället för djur och smink.. Har det slagit totalt slint i skallen? eller är det faktiskt så att jag håller på att bli vuxen? Vad vet jag, de jag vet är att jag vill ha en stor förändring, och det är väldigt snart...

Energi.

Jobbar och sliter så mycket som möjligt, tog mig ut på en underbar springtur som gav mig så oerhört mycket energi, trots bara två timmars sömn inatt så känner jag mig som en ny människa! 
 
Nu har jag myst ned mig i sängen för att se några one tree hill avsnitt och ladda för em jobb imorgon!
 
God natt!

Someday I know we're gonna feel again, Just like we did when we were younger.

.

RSS 2.0