Det är så synd att du är så söt.

I söndags blev man ett helt år äldre och det firades med fina vänner och bästa vännen i Thailand. Det blev en massa alkohol, dans och för vissa bad. Målet var tydligen att få ned mig i poolen, men jag lyckades hålla mig undan genom att vara på dansgolvet hela natten istället. Dagen efter var dock mindre kul, men ändå helt okej med tanke på hur mycket alkohol som intogs!
 
Idag har jag följt med på ännu en tur även hunnit äta värdelös middag (tur den bara kostade 15 svenska kronor ^^). Min dator har även gått sönder, eller tangentbordet och musplattan har gett upp.. Så det fick bli tröstätning av massa meloner. Drömde även en sjukt obehaglig dröm inatt, vaknade i panik och trodde jag skulle dö. Så det kompensera jag genom att dagdrömma en massa fina drömmar. Imorgon ska jag även få följa Johan på sin första egna grupp här, vilket ska bli väldigt roligt! 
 
Men nu date med John Blund!
 
//L

Önskan.

Ligger i sängen och lyssnar på hur regnet vräker ned och hur åskan dundrar inte långt från mig. Ibland lyser till och med hela rummet upp av blixtens starka ljus. Det är såna här dagar man önskar att man slapp vara själv. Jag drömmer mig bort, den fina killen ligger och håller om mig eftersom att han vet hur otroligt obehagligt jag tycker att det är med åska och blixtar. Han bara finns där utan att man ens behöver fråga. 
 
Imorgon är jag ledig och tänker försöka kurera mig från denna eviga förkylning. Jag hoppas på sol så jag kan åka ned till stranden och bara slappa. På söndag blir man ett år äldre och jag har två önskningar, det tråkiga är bara att ingen av dom kommer till att slå in.. 
 
Men nog hade jag blivit glad om jag fick mysa med min lilla hund på min födelsedag, men som sagt, det kommer tyvärr inte slå in, jag får vänta till jul helt enkelt.
 
Hörs på!
/L
 
 

Tung dag och tårar.

Idag har varit en sån där dag då allt kommer på en gång, man börjar tvivla. Mest på sig själv men även på allt runt omkring,  vilket gör att man blir som en tickande bomb. Så när en liten motgång kommer, kan allt brista.  Idag har varit en jobbig dag, mycket som händer i hjärnan, speciellt när man inte sovit ordentligt på väldigt länge...
 
När man sitter i en taxi och börjar tokgrina för att man känner att allt kommer som en flygande tung sten mot en, när stressen släpper men samtidigt blir starkare, när du inser en massa saker som du inte vill inse.. Kommer nog aldrig glömma taxikillens min när jag hoppar ut ur taxin.. Han var helt förstörd och frågade om han kunde bära in väskorna till mig, han tittade verkligen på mig med blicken om att jag kunde gå sönder vilken minut som helst..
 
Jag antar att han inte var beredd på att han skulle få en passagerare som helt plötsligt brister ut i tårar, å andra sidan var det inget jag var beredd på heller.. Är i alla fall
tillbaka i mitt boende och nu hoppas jag att jag ska kunna sova trots att ödlan mest troligt gömmer sig någonstans i mitt rum.. 
 
Idag är det otroligt många som jag saknar.
 
/L

Ord.

Tänk att de ord man verkligen vill höra samtidigt gör så otroligt ont när man väl hör dom... Och hur saker och ting förändras från dag till dag.. 

Första dagen.

Ligger i sängen och lär somna väldigt snart. Dagen har varit bra, men de är sjukt mycket information som ska in i huvudet. Så nu är jag så gott som död, gick förbi en söt äldre kvinna idag när jag skulle köpa vatten, hon sålde nå spett som jag tror var kyckling, köpte två stycken och hjälp så goda! Det bästa var nog dock att det ligger sjukt nära mitt boende och hon tog 10 bath/st alltså 2kr/st för dom. 
 
Har även fått åka på elefantryggen för första gången idag, väldigt spännande! Har även fått följa med på en av turerna och imorgon blir det en till, mest troligt uppe vid bergen, men nu sängen!!! 
 
/L

Mitt boende.

Framme i Phuket, ligger i mitt lilla rum för mig själv och hör syrsorna spela samtidigt som den lilla fläkten jag har kämpar för att få luften att cirkulera.. Trots att jag tagit mig en dusch i de lilla badrumet har svetten redan börjat rinna.. Ute är det varmt och väldigt fuktigt. 
 
Utanför min dörr har jag redan hunnit se en stor orange ödla som kröp längst väggen, även en väldigt stor spindel som satt och vaktade utanför toaletten.. 
 
Folket jag träffat än så länge verkar trevliga och skojiga, två tjejor som var från Finland och en kille som var från Sverige. Imorgon är första dagen på kontoret och jag undrar vad sjutton jag gett mig in på! 
 
Dags att försöka sova en stund då.. Om det nu ens är möjligt!
 
/L

Flygplatshäng, nervös och massor av tankar.

Sitter och väntar på flyget som ska ta oss till Phuket, vädret är inte det bästa och inatt dundrade det med åska, alltid lika kul när man är riktigt åskrädd.. Idag är det dock bara regn,  fick en snöbild hemifrån vilket gör att man är lite skade glad att slippa den första snön!
 
Imorgon börjar själva äventyret och jag är sjukt nervös inför vad som väntar,  massor med tankar som snurrar och det känns verkligen som att allt låter för bra för att vara sant, så nu väntar jag mig katastrof och att dom hatar mig.. Men jag hoppas ju självklart att det blir roliga veckor! 

Bangkok.

Efter två långa dagars resande är vi äntligen framme i Bangkok. Eftersom att vi båda var rätt slitna efter allt flygande så fick det bli en väldigt lugn dag. Vi checkade in på hotellet och begav oss till en närliggande galleria för att få i oss något annat än flygplansmat. Vi avslutade kvällen med poolhäng på hotellet och imorgon drar vi oss vidare!
 
/L

Grattis, eller nå...

Idag har släkten varit här för att fira att lilla jag snart fyller år. Då jag kommer till att befinna mig i Thailand under min födelsedag så ville dom fira mig redan nu, och inte tackar jag nej till firande,tårta och paket! Nu är även väskan färdigpackad och jag börjar fundera om jag har packat ned kläder till hela släkten, kan inte ens minnas att jag ägde så mycket kläder som ligger i resväskan just nu.. Nåja, bara hoppas den går att stänga då det är dags.
 
Resfebern är fortfarande väldigt hög och det gör lite ont i hjärtat att lämna allt, samtidigt som jag hoppas på en rolig tid i solen och värmen. Kan inte fatta att jag snart åker och att jag ska vara borta i 2,5 månad.. Helt galet.. Har nästan hunnit säga hejdå till alla, Nu är det bara det jobbigaste hejdå:t kvar... Hugo.. Min älskade lilla hund och solstråle, fy vad jag kommer sakna dig.
 
/L
 

När du inte kan sova.

Nu är väskan nästan helt färdig packad.. Ligger i sängen och hoppas att jag snart kommer till att somna, tyvärr är jag skeptisk.  Har i alla fall hunnit med en sväng till Luleå på morgonen, bränt lite pengar, även hunnit packa och fixa det mesta, samt gjort en tårta, då släkten vill hinna fira mig innan jag åker.. 
 
Kommer faktiskt inte ihåg sist jag var hemma en hel lördag och verkligen ville vara hemma.. Nåja, en första gång för allt! Resfebern är fortfarande kvar men jag hoppas den lägger sig så fort vi är iväg!
 
/L
 

Kärlek i Berlin.

När man ser något som är så gulligt att man inte kan motstå att knäppa ett kort. När man får höra så fina ord som gör så otroligt ont. När det man egentligen vill ha är så fruktansvärt långt borta. När resfebern tar fart och du behöver annat att tänka på.
 
 

En sväng till Berlin.

Har haft några sjukt fina dagar i staden Berlin. Har träffat riktigt härliga människor, ätit god mat och festat loss på en natt klubb som verkligen fick en att tro att man var hemma hos Familjen Adams och hälsade på. 
 
Har hunnit shoppa en hel del och sett mig omkring i staden, insett att tyskar inte tycker om engelska och att dom har väldigt olika syn om vem man ska/ inte ska släppa in på krogen. Många minnen och roligheter rikare är jag nu hemma i min säng och redo för en date med John Blund!!
 
God natt! 
 
 

.

RSS 2.0